Spam szűrés és egyéb (boxtrapper) beállítások

Ha nem vagy biztos a beállításokban, de fontos Neked, hogy megkapd a leveleidet, kérjük ne kapcsold be a spamszűrőt! Honpaltámogatási szolgáltatásunk igénybevételével díjmentesen kaphatsz segítséget az ugyfelszolgalat@mesetarhely.hu címen.

Beállítási lehetőségek:

 Admin / E-mail / Spam assasin – bekapcsolása

Ezzel a levél szürési szintet tudod beállítani.

Ha már beállítottad és nem jönnek meg a levelek, javasoljuk, hogy vegye lejebb a szűrési szintet vagy kapcsolja ki

Levél szűrés mindegyik fiókra vagy csak egy fiókra (Szűrés menüpont)

Itt a saját magad konfigurálhatod, hogy mik azok a levelek amiket nem szeretnél megkapni.

Meg tudod adni pl, hogy a “viagra” szót tartalmazó tárgyú, szövegű vagy feladótól a levél ne érkezzen meg vagy a postaládádba.

Azt is beállíthatod, hogy hibaüzenettel visszamenjen a feladónak. Ez azért fontos, mert ha nem SPAM-elő küldte akkor újra el tudja küldeni a levelet neked az adott szó nélkül.

Néhány beállítási lehetőség:

E-mail Fiókok/ kiválasztva az adott fiókot és kattints rá, hogy “webmail”, majd a jelszó beírása után arra az oldalra kerülsz ahol ki tudod választani a webmail típusát, ezt ne tedd meg. Ezen az oldalon alul van néhány menüpont:

- Boxtrapper, kattints rá, majd látod, hogy “Enabled” azaz be van kapcsolva, vagy “Disabled” azaz ki van kapcsolva

- Edit Forward/White/Black/Ignore Lists. Itt állíthatod be, hogy csinálsz-e fekete vagy fehér, mellőző listát, azaz, hogy megadott szisztéma szerint (pl feladóban lévő vagy tárgyban lévő vagy üzenetben lévő szavak előfordulása esetén) mit csináljon a program, tiltsa, engedélyt kérjen tőled a levél beérkezéséhez vagy mellőze a levelet.