Mi az a hírlevélküldés?

A honlapon előzetesen feliratkozott ügyfeleket tudod tömegesen elérni, értesíteni a legújabb híreidről, akcióidról. A hírlevélküldéshez egy külön telepített programra van szükséged. Fontos, hogy csak olyan e-mail címekre lehet ilyen értesítőt küldeni, ahonnan előzetesen feliratkoztak erre a szolgáltatásra, illetve a levélben elérhetővé kell tenni a leiratkozási lehetőséget is.

Levélküldési limitek:

Normál tárhelyeink esetén óránként 3.000, napi 10.000 és havi 50.000 levelet tudsz eljuttatni a feliratkozóidhoz.

— Tipp: Érdemes a hírlevélküldő programot úgy beállítanod, hogy óránként 2000-2500 levelet küldjön ki, így a limitet biztosan nem fogod átlépni.

Ha ennél lényegesen több üzenetet szeretnél kiküldeni, akkor egy VPS szolgáltatást érdemes választanod, ahol nincs limitálva a levelek száma.

Hírlevélküldő programok

Az ilyen szoftverek nagy része fizetős, de nálunk a Mesetárhelyén több programot is ingyenesen telepíthetsz, akár néhány kattintással. Ezeket a cPanel felületen az Installátor vagy Softacolous menü, Levelezés pontjában találod (Például: poMMo, phpList, OpenNewsletter, Webinsta …)

Amennyiben több ezer levelet is kiküldezs egy hónapban, érdemes egy egyedi, dedikált IP címet igényelned, így nem függsz majd a szerveren elhelyezett többi ügyféltől.